Samsung introduceert de Galaxy Core

Door: admin, 08-05-2013 over de Samsung Galaxy S

Samsung heeft de Galaxy Core aangekondigd. Dit is een dualsim-smartphone met een 4.3 inch touchscreen welke, volgens Samsung, in het middensegment van het bestaande assortiment moet gaan plaatsnemen. Erg veel details over prijzen en beschikbaarheid gaf Samsung nog niet en het is dus ook nog onbekend of deze smartphone ook naar Nederland komt. De nieuwe smartphone wordt deze maand nog op de markt verwacht. De verwachte verkoopprijs ligt tussen de 250,- a 400,- euro.

Specificaties

De nieuwe Galaxy Core wordt als middenklasser aangeduid door Samsung. De nieuwe smartphone biedt in ieder geval plaats aan twee simkaarten en Samsung is ook voornemens om later dit jaar ook nog een model uit te brengen waar slechts een simkaart in past. De nieuwe Galaxy Core krijgt de beschikking over een 1.2 Ghz processor welke wordt ondersteund door 1 Gb werkgeheugen. Voor opslag van media, zoals foto’s en video’s, is er 8 Gb geheugen beschikbaar en kan naar wens uitgebreid worden tot wel 64 Gb via de micro-SD slot. Het scherm betreft een 4.3 inch touchscreen met een resolutie van 800 x 480 pixels. Daarnaast beschikt deze smartphone over een 5 megapixel camera. De software draait op Android 4.1 en ook deze smartphone is uiteraard weer voorzien van de Tocuhwiz-interface van Samsung zelf.
Deel het met je vrienden!Reacties op "Samsung introduceert de Galaxy Core"

Er zijn tot nu toe 1 Comment reacties geplaatst. Reageer ook!

  • joey 8 October 2013 om 17:44 Reply

   Mijn vodafone simkaart past.niet in de galaxy core hoe kan dit

   Reageren

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2015 SamsungGalaxy.info SamsungGalaxy.info heeft geen banden met Samsung